Ticket Maakdag:
Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p.
Volwassenen: € 3 p.p.

MaakMeeMaand

Zet dit event in mijn agenda
01-05-2021 12:05 14-06-2024 01:06 Amsterdam MaakMeeMaand De MaakMeeMaand staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. Creëer je eigen Maak Experience van 1 t/m 31 mei met activiteiten uit het @Home programma en het online programma in Tetem. En dompel je deze zomer onder in een nieuwe maakwereld tijdens de kleinschalige Maakdagen in Twente. Verschillende locaties, ,

De MaakMeeMaand staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. Tetem heeft hiervoor samen met haar partners een uitdagend online en hybride programma ontwikkeld. Creëer je eigen Maak Experience tijdens de vele maakactiviteiten in Twente!

Ontdek van 1 t/m 31 mei de online activiteiten uit het @Home programma en onderzoek de nieuwste technieken en creatieve uitvindingen: probeer te ontsnappen uit een (digitale) escaperoom, graaf zelf een rivier of maak bergen in een interactieve zandbak, doe waterproefjes, ontwerp een mobielsticker, bouw een lichtpiano of leer coderen. Het kan allemaal!

Dompel je deze zomer onder in een nieuwe maakwereld tijdens de kleinschalige Maakdagen in Twente. Een Maakdag is een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdslots - in de bibliotheek, het cultuurhuis, het theater of het museum allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen.

Bekijk het volledige programma via tetem.nl/maakmeemaand  en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Twente! Ticketprijs*: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

* Alleen voor de Maakdagen heb je een ticket nodig. De ticketverkoop start op 1 juni. Deelname aan het online programma in mei is gratis (voor materiaal zoals een techniek-kits kan een kleine bijdrage gevraagd worden).

 

Mastodon