Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home

MaakMeeMaand
Het maakactiviteitenprogramma tijdens de MaakMeeMaand in de Gemeente Zwartewaterland is terug te vinden op deze pagina. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op de homepage van de MaakMeeMaand.

Zwartewaterland

Zwartewaterland, Nederland

Open deze route in je routeplanner

MaakMeeMaand Zwartewaterland

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 05-03-2021 08:03 Amsterdam MaakMeeMaand Zwartewaterland Ook in Zwartewaterland kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Zwartewaterland, , Zwartewaterland

Ook in de gemeente Zwartewaterland kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Onderstaande locaties bieden in de MaakMeeMaand een of meerdere maakworkshops aan:

  • Bibliotheek Hasselt
  • Bibliotheek Genemuiden
  • Locatie Zwartsluis 

Klik op bovenstaande locatie voor alle workshopdetails, waaronder type workshop, data & tijden en wijze van aanmelden.

Nieuw online aanbod volwassenen (co-productie met Bibliotheek Zwartewaterland)
Door de aanscherping van de Corona maatregelen is voor de MaakMeeMaand een nieuw aanbod voor volwassenen ontwikkeld. Deelnemers, die geinteresseerd zijn in de techniek van het 3D printen of lasercutten, kunnen kosteloos vanuit huis de online webinar 'Lasercut je eigen Art Deco lamp' (27/10) of 'Design your own 3D object' (17/11 (Tinkercad) 15/12 (Blender) en 19/1 (FreeCAD)) volgen.

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand!