Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home
Gratis
Verschillende locaties

,

Open deze route in je routeplanner

MaakMeeMaand

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 11-04-2021 06:04 Amsterdam MaakMeeMaand Najaar 2020 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur en digitale cultuur. Tijdens de MaakMeeMaand kun je naast de online activiteiten uit het @Home programma in heel Overijssel honderden technologische, creatieve en innovatieve activiteiten doen. Verschillende locaties, ,

Najaar 2020 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur en digitale cultuur. Tijdens de MaakMeeMaand* kun je naast de online activiteiten uit het @Home programma in heel Overijssel honderden technologische, creatieve en innovatieve activiteiten doen.

Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Zowel vanuit huis als tijdens kleinschalige activiteiten bij de bibliotheken, cultuurhuizen, culturele instellingen, maakplaatsen, zorg & welzijnsorganisaties en bedrijven in de buurt.

Zo kan je de techniek van de borduurmachine ontdekken tijdens een nieuwe expositie in het Stadsmuseum in Almelo of je naam printen met de 3D chocolade printer tijdens een stadswandeling. Ontwerp je eigen virtuele wereld in het kader van het thema erfgoed binnen de bibliotheek of volg een workshop fotografie of film voor amateurs tijdens de Week van de Amateurkunst. Er is enorm veel te doen en de maakworkshops zijn interessant voor jong en oud!

Ontdek het volledige programma per gemeente op tetem.nl/maakmeemaand

*In verband met de nieuwe aanscherping van de Corona richtlijnen is een deel van de programmering van de MaakMeeMaand oktober verplaatst naar november en begin december.