Ticket per Maakdag:
Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2,-
Volwassenen: € 3,-

Bekijk hier het actuele programma en de datums van de Maakdagen bij jou in de buurt!

MaakMeeMaand – (Na)zomerprogramma

Zet dit event in mijn agenda
01-07-2020 12:07 14-06-2024 01:06 Amsterdam MaakMeeMaand - (Na)zomerprogramma De (na)zomer van 2021 staat helemaal in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. Bezoek één van de vele Maakdagen in Twente, experimenteer met interessante maaktechnieken in het MaakMeeLab of ontdek vanuit huis de nieuwste Make-It@Home techniek-kits. Verschillende locaties, ,

De (na)zomer van 2021 staat helemaal in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. Ontdek welke nieuwe technieken en creatieve uitvindingen er allemaal zijn. Bezoek één van de vele Maakdagen in Twente, experimenteer met interessante maaktechnieken in het MaakMeeLab of ontdek vanuit huis de nieuwste Make-It@Home techniek-kits.

Tijdens de Maakdagen, die we in elke Twentse gemeente met onze samenwerkingspartners organiseren, creëer je je eigen Maak Experience. Een uitdagend programma van ruim twee uur waarin je in de bibliotheek, het cultuurhuis, theater of museum maak- en programmeerworkshops naar keuze kunt volgen. Aanmelden hiervoor is verplicht.

Niet alleen kinderen en jongeren ontdekken tijdens de MaakMeeMaand uitdagende technieken en creatieve uitvindingen, ook jongeren en volwassenen kunnen zich volledig onderdompelen in hun eigen (digitale) maakwereld.

Bekijk hier het complete programma voor deze zomer.

 

Mastodon