Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

Maakvideo’s

Zet dit event in mijn agenda
01-03-2021 12:03 25-05-2024 04:05 Amsterdam Maakvideo's Wil je thuis je maker-skills blijven oefenen maar je weet niet hoe? De nieuwe maakvideo’s van Maakplaats021 helpen je op weg. In elke video staat een bijzonder maak-project centraal, en de les wordt gegeven door een van onze maakplaats-coaches. Online, , Online

Maakplaats 021 is een netwerk van openbare makerspaces in Amsterdam. Het getal 021 staat voor de 21st century skills, vaardigheden die we nodig hebben om mee te blijven doen in de veranderende maatschappij. Naast workshops die zij aanbieden voor kinderen en jongeren (8 - 16 jaar) en activiteiten voor scholen in Amsterdam, heeft Maakplaats 021 een online programma ontwikkeld met live webinars, instructables en maakvideo's voor alle kinderen die geïnteresseerd zijn in technologie.

Maakvideo's

Wil je thuis je maker-skills blijven oefenen maar je weet niet hoe? De nieuwe maakvideo’s van Maakplaats021 helpen je op weg. In elke video staat een bijzonder maak-project centraal, en de les wordt gegeven door een van onze maakplaats-coaches.
  • Marionet
  • Kartonmonster
  • Thinkercad deel 1 en deel 2
  • Automata deel 1 en deel 2

Klik hier voor de maakvideo's.

Mastodon