Prijs:€ 3

De Instapworkshops (duur ongeveer 75 min.) zijn toegankelijk voor jonge mensen en volwassenen.
Kinderen onder de 8 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Starttijd: zaterdag en zondag om 13.30 uur.
Reserveer hier een tijdslot voor een instapworkshop van 13.30-14.45 uur!

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Maart Digital Storytelling Maand

Zet dit event in mijn agenda
02-03-2024 12:03 19-04-2024 05:04 Amsterdam Maart Digital Storytelling Maand Tijdens de instapworkshops in maart leer hoe je nieuwe technologieën en digitale technieken kan inzetten om een eigen verhaal te creëren. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Tijdens de instapworkshops in maart leer hoe je nieuwe technologieën en digitale technieken kan inzetten om een eigen verhaal te creëren.

In de maand maart hebben alle instapworkshops betrekking op digital storytelling. Samen met andere kinderen en soms ook met volwassenen laat je jouw verhaal tot leven komen met behulp van een interactieve media-installatie, escape room technieken, Augmented Reality en 360 graden film. Elk weekend staat er een andere workshop op het programma!

Je kan alleen komen maar je kan ook je vrienden, broer/zus, (groot)ouders, verzorgers of buren meebrengen om mee te doen! Er geldt een minimum leeftijd voor deelname, maar geen maximum leeftijd, want je bent nooit te oud om te leren. Wie niet mee wil doen kan ondertussen een kijkje nemen in de tentoonstelling, of lekker even chillen in Tetem Café onder het genot van een drankje of een broodje.

Mastodon