Online hulpdienst
Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar lab@tetem.nl met in de titel de Make-It@Home kit waarover je een vraag hebt. Onze online lab-medewerkers staan voor je klaar en geven antwoord op al je gestelde vragen.

Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

Magnetisch zwevend potlood

Zet dit event in mijn agenda
01-01-2021 12:01 20-07-2024 08:07 Amsterdam Magnetisch zwevend potlood Altijd al een voorwerp willen laten zweven? Dat kan door middel van magneten. Met behulp van magneten kan je dit magnetische veld beïnvloeden en kan je voorwerpen die normaal niet magnetisch zijn, laten zweven. Lukt het jou om je potlood te laten zweven en om je zwevende potlood te laten spinnen? Online, , Online

De Make-It@Home kits zijn uitdagende en leerzame techniek kits voor kinderen van 6 tot 15 jaar.  Ontdek de kits van Make-it@Home, met keuze uit o.a. : Merge cube, Kunstige robot, Schaduwlamp, Zonnecellen, Robot-arm en Elektronische wenskaart. Bestel één kit of meer en ga er thuis mee aan de slag!

Magnetisch zwevend potlood (8 - 12 jaar)

Altijd al een voorwerp willen laten zweven? Dat kan door middel van magneten. Eigenlijk zijn alle materialen om ons heen (licht) magnetisch omdat alle materialen een magnetisch veld hebben. Met behulp van magneten kan je dit magnetische veld beïnvloeden en kan je voorwerpen die normaal niet magnetisch zijn, laten zweven. Als je de magneten goed plaatst, kun je een potlood laten zweven tussen de magneten in. Lukt het jou om je potlood te laten zweven en om je zwevende potlood te laten spinnen?

Hoe werkt het, kosten & bestellen

Ouders/verzorgers én het onderwijs kunnen kits bestellen via Tetem. Nadat deze zijn thuisbezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen. De prijzen variëren en starten bij €3,- per kit inclusief verzending.
Bekijk hier het complete Make-It@Home aanbod en bestelinformatie.

Online tutorials
Bekijk de online tutorial hier.

Make-It@Home kits is een productie van Twentse Maakplaatsen.

 

 

Mastodon