Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Make Happiness webzine 1

Zet dit event in mijn agenda
26-03-2020 12:03 13-06-2024 05:06 Amsterdam Make Happiness webzine 1 In deze periode dat de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, presenteert Tetem ‘Make Happiness’, een webzine waarin we in beeld brengen welke invloed onze relatie met machines heeft op onze gelukbeleving. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Wat is de nieuwe betekenis en rol van de mens in relatie tot de machine? Welke invloed heeft onze relatie met machines op onze gelukbeleving? En welke rol speelt kunstmatige intelligentie (AI) daarin? Nu Tetem tijdelijk gesloten is voor publiek, brengen we ons Make Happiness programma online met een webzine waarin we live events en interessante gasten en artikelen uitlichten. In deze eerste editie een drietal interessante reads over onderwerpen die wij met het thema Make Happiness onderzoeken:

👽 Peter Joosten: Supermens
Een van de manieren om de grenzen tussen mens en machine te doorbreken is het creëren van een supermens. Wat is een supermens, hoe kun je supermens worden en is deze supermens ook gelukkiger dan onze huidige soort?

🌎 Yuval Noah Harari: The world after coronavirus
Voor welke fundamentele keuzes staan we door de coronacrisis volgens historicus Yuval Noah Harari? Kiezen we voor verdeeldheid of solidariteit? Welke rol speelt technologie in het onder controle krijgen van deze crisis? En welke gevolgen heeft dit voor onze data en privacy?

🤖De 10 beste gratis online cursussen voor kunstmatige intelligentie en machine learning voor 2020
De vraag naar mensen met kennis en vaardigheden op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) overtreft het aanbod enorm. Hoe kun je je kansen op de arbeidsmarkt met deze gratis cursussen vergroten?

Mastodon