Online hulpdienst
Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar lab@tetem.nl met in de titel de Make-It@Home kit waarover je een vraag hebt. Onze online lab-medewerkers staan voor je klaar en geven antwoord op al je gestelde vragen.

Online

,

Open deze route in je routeplanner

Robot-hand

Zet dit event in mijn agenda
01-01-2021 12:01 28-06-2022 04:06 Amsterdam Robot-hand Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robot-hand. Wanneer je alle materialen hebt gekoppeld kan je de robot-hand laten bewegen. Lukt het jou om een duim op te steken? Online, ,
De Make-It@Home kits zijn uitdagende en leerzame techniek-kits voor kinderen van 6 tot 15 jaar.  Ontdek de kits van Make-It@Home, met keuze uit o.a. : Merge cube, Kunstige robot, Schaduwlamp, Zonnecellen, Robot-arm en Elektronische wenskaart. Bestel één kit of meer en ga er thuis mee aan de slag!

Robot-hand (6-12 jaar)
Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robot-hand. Wanneer je alle materialen hebt gekoppeld kan je de robot-hand laten bewegen. Lukt het jou om een duim op te steken?
Benodigdheden van thuis: schaar.

Let op: de Robot-hand bestaat uit touw, rietjes en papier. Heb je dit allemaal al in huis, bespaar dan de kosten voor de kit, en ga gelijk aan de slag met de tutorial.

Hoe werkt het, kosten & bestellen

Ouders/verzorgers kunnen bovenstaande kits bestellen via Tetem. Nadat deze thuis zijn bezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen. Klik hier om de kosten per kit te bekijken en een bestelling te plaatsen. Reken zelf uit wat de kosten zijn en maak het totale bedrag over naar Tetem, banknummer NL44RABO0105445053 o.v.v.:

• Je achternaam
• Je woonplaats
• De datum van je bestelling
Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar je toegestuurd waarna je aan de slag kan!
Online tutorial
Bekijk hier de online tutorial.
Make-It@Home kits is een productie van Twentse Maakplaatsen.