Gratis

Vrije inloop: 11:00-14:00 uur

Aanmelden is gewenst via: receptie@tetem.nl

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Meet your stranger

Zet dit event in mijn agenda
09-07-2018 12:07 21-07-2024 07:07 Amsterdam Meet your stranger <p>Ook Enschede is een stad waar je elke dag verrast kan worden door een ontmoeting met een voor jou onbekende. De stad is de plek waar we samenleven met vreemden. De vreemdeling roept&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Ook Enschede is een stad waar je elke dag verrast kan worden door een ontmoeting met een voor jou onbekende. De stad is de plek waar we samenleven met vreemden. De vreemdeling roept wisselende emoties op, hij draagt tegelijkertijd een bedreiging én een belofte in zich. Tijdens het event ‘Meet your stranger’ onderzoeken we vragen als: Wat is er nodig om tot wederzijds begrip tussen vreemden te komen? Hoe belangrijk is het dat bewoners van een stad elkaar ontmoeten? Welke bijdrage kan een stad hieraan leveren? Welke rol kunnen het verenigingsleven en de cultuur hierin spelen?

Verras en inspireer jezelf tijdens Meet your stranger. Zing mee met het koor van Intervocaal en Janina Stopperka van de Zangwerkplaats. Maak je eigen broche met La Reina. Spring in de kring en rap mee met Mark de Greef van Stichting Hartkwartier. Laat je portretteren door fotograaf Hessel Bosch. Leer een internationale computertaal met de codeerworkshop van Doremiek Lamain. Dans mee met Kanvie Winter van Kanvidance. Of luister naar gedichten van junior stadsdichter Alondra Overmeer.

Mastodon