Prijs:€ 3

De Instapworkshops zijn toegankelijk voor jonge mensen en volwassenen.
Kinderen onder de 8 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Reserveer hier een tijdslot voor een instapworkshop van 13.30-14.45 uur.

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Mei Maak Maand

Zet dit event in mijn agenda
11-05-2024 12:05 13-06-2024 08:06 Amsterdam Mei Maak Maand Tijdens de instapworkshops in mei leer je een ontwerp maken en ga je aan de slag met nieuwe maak-technologieën! Leer hoe je jouw ontwerp kunt 3D printen met een pannenkoeken- en chocoladeprinter en hoe je ruimtelijke tekeningen maakt met een 3D pen. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

In de maand mei hebben alle instapworkshops betrekking op nieuwe maak-technologieën. Samen met andere kinderen en soms ook met volwassenen leer je hoe je jouw ontwerp kunt 3D printen met een pannenkoeken- en chocoladeprinter en hoe je ruimtelijke tekeningen maakt met een 3D pen. Elk weekend staat er een andere workshop op het programma!

Je kan alleen komen maar je kan ook je vrienden, broer/zus, (groot)ouders, verzorgers of buren meebrengen om mee te doen! Er geldt een minimum leeftijd voor deelname, maar geen maximum leeftijd, want je bent nooit te oud om te leren. Wie niet mee wil doen kan ondertussen een kijkje nemen in de tentoonstelling, of lekker even chillen in Tetem Café onder het genot van een drankje of een broodje.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de instapworkshops? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: tetem.nl/nieuwsbrief

Mastodon