Gratis

Merge Cube (8-15 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
01-05-2020 12:05 23-05-2024 04:05 Amsterdam Merge Cube (8-15 jaar) , ,

In samenwerking met HCS – Happy Innovation Lab is een speciale Make-It@Home kit ontworpen met de Merge Cube. Dit is een kubus die in 3D tot leven komt in je hand in combinatie met een app op je telefoon of tablet. Na het uitknippen en in elkaar vouwen van de Merge Cube kan je op je mobiel of tablet diverse apps downloaden om aan de slag te gaan. De Merge Cube zet je in beeld van de camera van je mobiel of tablet. Door diverse apps verandert de Merge Cube, als je door je mobiel kijkt, in een hologram. Leer zo bijvoorbeeld over de planeten, los een puzzel op, bekijk een museum en nog veel meer.

Ontdek de wereld via 3D visualisatie in je hand! 

Hoe werkt het, kosten & bestellen
Ouders/verzorgers én het onderwijs kunnen kits bestellen via Tetem. Nadat deze zijn thuisbezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen.
De prijzen variëren en starten bij €3,- per kit inclusief verzending. Bekijk hier het complete Make-It@Home aanbod en bestelinformatie.

Online tutorial
Bij deze kit is een online tutorial beschikbaar via make-it.tetem.nl, een uitgebreid werkblad, een overzicht met beschikbare apps en een timelaps voor het in elkaar zetten van de Merge Cube.

Deze Make-It@Home kits is een productie in samenwerking met HCS – Happy Innovation 

Mastodon