Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Miriam Riefel

Zet dit event in mijn agenda
01-01-2023 12:01 24-07-2024 12:07 Amsterdam Miriam Riefel Miriam Riefel onderzoekt hoe de ervaringen van bezoekers bij evenementen vastgelegd en verbeeld kunnen worden met behulp van een interactieve installatie. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Miriam Riefel onderzoekt hoe de ervaringen van bezoekers bij evenementen vastgelegd en verbeeld kunnen worden met behulp van een interactieve installatie.

Miriam is ontwerper en onderzoeker binnen de creatieve technologie en heeft een master Interactieve Technologie afgerond aan de Universiteit Twente. In dit onderzoek zet Miriam haar kennis in om te onderzoeken hoe ervaringen, zowel bewust als onbewust, tegelijkertijd vastgelegd en vertaald kunnen worden naar een audiovisuele installatie. Zo kan een organisatie op een nieuwe manier de bezoekerservaring meten en delen, maar is het ook een mediakunstinstallatie die bezocht kan worden.

Miriam neemt deel aan een ontwikkelingstraject binnen Cross-TIC onder begeleiding van Tetem. Zij voert dit onderzoek uit in samenwerking met PlanetArt, Bibliotheek Almelo en Theater Hof 88. De installatie was eerder te beleven tijdens het Maker Festival Twente 2023 en zal in oktober 2023 ook te zien zijn bij Manifestations tijdens de Dutch Design Week en tijdens de drie Twentse Pop-Up Film Festivals.

Mastodon