Prijs:€ 3

Openingstijden: zaterdag 23 en zondag 24 december en elke dag tussen woensdag 27 t/m zondag 31 december.
Op alle dagen tussen 13.00-17.00 uur.
Kosten: € 3,- per persoon.
Leeftijd: vanaf 6 jaar (samen met ouders/verzorgers)

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

No-Time-Pressure FoodLab

Zo in de periode rond de feestdagen is er tijd om nieuwe ervaringen op te doen, maar is het ook lekker om even geen tijdsdruk te hebben. Om even niet op een specifieke tijd te moeten starten bij een workshop, maar om gewoon binnen te lopen wanneer je er zin in hebt. Wil je geen tijdsdruk maar wel lekker aan de slag met de digitale keuken? Kom dan naar het No-Time-Pressure FoodLab In Tetem!

Leer hoe je zelf een mal kan maken en chocolade kan gieten. Of maak een ontwerp voor de pannenkoekenprinter en print die ter plekke uit. Als je lekker lang wilt blijven mag je ook aan de slag met het maken van chocolademallen, een pannenkoek ontwerpen of boterkoekjes bakken.

Het No-Time-Pressure FoodLab is open op zaterdag 23 en zondag 24 december en elke dag tussen woensdag 27 tot en met zondag 31 december. Je bent op deze dagen welkom tussen 13.00-17.00 uur.

Reserveren en betalen kan ter plekke. Omdat wij weten dat er ook mensen zijn die juist druk krijgen als ze geen ticket hebben is reserveren van een tijdslot ook mogelijk. Dat kan via deze link.

Mastodon