Gratis

Openingstijden Not For Profit Art Party:

Donderdag 6 februari: 18:00 – 22:00 uur
Vrijdag 7 februari: 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 8 februari: 12:00 – 18:00 uur
Zondag 9 februari: 14:00 – 18:00 uur

Pension Almonde
Almondestraat 157
3035 EL Rotterdam, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Not For Profit Art Party

Tijdens Art Rotterdam vindt de Not For Profit Art Party (NFPAP) plaats in Pension Almonde. NFPAP is een meerdaags podium waar experimenten en nieuwe vormen van exposeren worden gestimuleerd. Dwaal door de gangen, ontmoet residenten en ontdek nieuwe performances, gemengde archieven, installaties, workshops en videoprojecties.

Esmay Groot Koerkamp en Stephanie Nypels zullen tijdens NFPAP hun project Zandpeer opnieuw presenteren. Zandpeer - bestaande uit een expositie en een korte film - hebben zij gemaakt tijdens hun deelname aan de Nieuwe Makers Regeling. Dit is een regeling van de Provincie Overijssel voor talentontwikkeling en professionalisering van jonge makers. Tetem heeft Esmay en Stephanie hierin 1,5 jaar begeleid.

NFPAP is een onafhankelijk orgaan, waar non-profit presentatie instellingen uit heel Nederland samenwerken om kunstenaars, kennis en informele netwerken uit te wisselen. Met o.a. SIGN, Nieuwe Vide, Expoplu, WORM, VHDG, Extrapool en Murals Inc. Pension Almonde is een project van Stad In De Maak in de voormalige sociale woningen van de Almondestraat. De straat functioneert tot aan de sloop tijdelijk als huis voor stadsnomaden en voor sociale en culturele projecten.

 

Mastodon