Gratis
Skybar Microlab Eindhoven
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Open Call Innovatielabs Hackathon: Open Cultuurdata

Wil jij een bijdrage leveren aan de manier waarop de culturele sector in de toekomst kalenderdata en evenementregistraties met elkaar en het publiek kan delen? Ben je een software ontwikkelaar, creative coder of heb je ideeën over hoe een gemeenschappelijke cultuuragenda eruit kan zien? Of ben je een culturele instelling die de evenementen beter wil ontsluiten en een groter publiek wil bereiken?

Doe dan mee aan de Innovatielabs Hackathon Open Cultuurdata in de Skybar van het Microlab tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. De Innovatielabs Hackathon: Open Cultuurdata is een initiatief van PublicSpaces, Waag, ArchiXL, Beeld & Geluid, NPO, Pakhuis de Zwijger, Tetem, STRP, InScience en Dutch Composers now.

Tijdens de hackathon bedenken we nieuwe formats om videoregistraties en kalenderdata op slimme wijze bij het publiek te krijgen. We bouwen samen aan nieuwe toepassingen van open standaarden om live events aan te kondigen, digitaal te ontsluiten, te archiveren en te distribueren.

Klik hier voor meer informatie over de Open Call Innovatielabs Hackathon en lees hier meer over ons onderzoek binnen Innovatielabs.

Mastodon