Gratis

Openingsbrunch in Tetem: 11:30 uur

Performance van Sara Nuytemans op de Oude Markt: 14:00-16.30 uur

Artist talk van Sara Nuytemans in Concordia: 16.30 uur

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Opening Cultureel Seizoen

Zet dit event in mijn agenda
25-09-2016 12:09 12-04-2024 12:04 Amsterdam Opening Cultureel Seizoen <p>Tetem trapt het nieuwe culturele seizoen af met een openingsbrunch op zondag 25 september om 11:30 uur in Tetem. Tijdens deze brunch worden twee gloednieuwe tentoonstellingen geopend: Special Treats Street Special van het Rotterdamse collectief&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Tetem trapt het nieuwe culturele seizoen af met een openingsbrunch op zondag 25 september om 11:30 uur in Tetem. Tijdens deze brunch worden twee gloednieuwe tentoonstellingen geopend: Special Treats Street Special van het Rotterdamse collectief J&B en Observatories of the Self van Sara Nuytemans. Iedereen is van harte welkom om samen met de kunstenaars te genieten van een heerlijke vegetarische brunch en de nieuwe tentoonstellingen te bekijken. Na de brunch geeft Sara Nuytemans een performance en artist talk tijdens het UITfestival op de Oude Markt. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt, zie praktische info hieronder.

Op zondagmiddag 25 september is er een speciale editie van de Culturele Zondag UITfestival in de binnenstad van Enschede. Culturele instellingen, professionals en amateurs openen het culturele seizoen met diverse tentoonstellingen, optredens, workshops, performances en artist talks. De Oude Markt wordt omgetoverd in een festivalterrein met tentjes vol verrassende optredens, workshops en exposities. Geniet van theateracts en rap in een tent, een retro-vinyl huisje, surprise acts op de terrassen, artist talks bij Concordia, optredens in de kerk en nog veel meer. Tetem presenteert haar nieuwe tentoonstellingsprogramma met een doorlopende performance van Sara Nuytemans met ‘Observatory of the Self 2.1’. Aan het einde van de middag geeft Sara een artist talk in het Auditorium van Concordia.

Programma en praktische info:
11:30 Openingsbrunch in Tetem
De kosten voor de brunch bedragen 5 EUR per persoon incl. eten en drinken (contant en gepast af te rekenen aan de deur, pinnen is niet mogelijk).
Meld je uiterlijk 19 september aan via receptie@tetem.test.

14:00-16.30 Performance van Sara Nuytemans tijdens het UITfestival op de Oude Markt
16.30 Artist Talk van Sara Nuytemans in het Auditorium van Concordia
De activiteiten tijdens de Culturele Zondag / UITfestival zijn gratis

Culturele Zondag
UITfestival

Mastodon