Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Project Exhibition 2017

Zet dit event in mijn agenda
01-07-2017 12:07 14-06-2024 02:06 Amsterdam Project Exhibition 2017 <p>Na een jaar de Kunst &amp; Techniek opleiding te hebben gevolgd, je eerste interactieve installatie maken én mogelijk exposeren. Deze opdracht kregen eerstejaars Saxion studenten K&amp;T. De studieroute Kunst en Techniek bij Saxion richt zich&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Na een jaar de Kunst & Techniek opleiding te hebben gevolgd, je eerste interactieve installatie maken én mogelijk exposeren. Deze opdracht kregen eerstejaars Saxion studenten K&T. De studieroute Kunst en Techniek bij Saxion richt zich op zowel techniek als vormgeving in interactieve (multi-)media. In de eerste twee jaar van de opleiding staan de thema’s techniek, design en content productie centraal. Een van de eerstejaarsprojecten is Project Exhibition: een vrije en autonome opdracht waarvoor de studenten een eigen interactieve installatie mogen bedenken en maken.

De kick-off van Project Exhibition vond eerder dit jaar plaats in Tetem, waarna de studenten ter inspiratie ook een rondleiding door de tentoonstellingen hebben gevolgd. Daarna gingen ze zelfstandig aan de slag met het bedenken en uitvoeren van hun idee. Hoe kun je technologie inzetten om gedrag te beïnvloeden? Of een bepaalde boodschap over te brengen? Welke vorm en materialen kies je?

De installaties worden eind juni gepresenteerd in Saxion, waarna de beste werken te zien zijn in Tetem van 1 t/m 4 juli. In de grote kerk in het centrum van Enschede is tegelijkertijd het Saxion project F.A.T. van tweedejaars studenten te zien.

Mastodon