Gratis

van 11:00-17:00 uur

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Project Exhibition

Zet dit event in mijn agenda
07-07-2018 12:07 23-07-2024 05:07 Amsterdam Project Exhibition <p>De Saxion opleiding Creative Media en Game Technologies (CMGT) leidt engineers, designers en artists op voor het mediaveld en de game industrie. De drie specialismen hebben naast het eigen werkveld ook kennis nodig van de&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

De Saxion opleiding Creative Media en Game Technologies (CMGT) leidt engineers, designers en artists op voor het mediaveld en de game industrie. De drie specialismen hebben naast het eigen werkveld ook kennis nodig van de andere twee vakgebieden. CMGT’ers zijn breed inzetbaar en verleggen samen de grenzen van de werkelijkheid met interactieve oplossingen die gerealiseerd worden met verbeeldingskracht en techniek.

Aan het eind van het eerste studiejaar hebben de studenten kennis gemaakt met verschillende onderwerpen op het gebied van techniek, design en content productie. Deze kennis vormt de basis voor Project Exhibition: een vrije en autonome opdracht waarvoor de studenten een interactieve installatie bedenken en maken. CMGT’ers worden opgeleid tot echte teamplayers, maar in dit project werken ze alleen. Alle installaties worden in 8 weken bedacht en uitgevoerd. De installaties laten niet alleen zien wat de interesses en fascinaties van de makers zijn, maar ook wat je in één jaar allemaal kunt leren als je je laat inspireren door media en technologie.

De beste interactieve installaties worden gepresenteerd in Tetem in het weekend van 7 en 8 juli.

Aftermovie Project Exhibition 2017

Mastodon