Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home
Gratis
@Online

,

Open deze route in je routeplanner

PublicSpaces

Zet dit event in mijn agenda
01-02-2021 12:02 02-08-2021 04:08 Amsterdam PublicSpaces Tetem heeft zich aangesloten bij PublicSpaces. Dit is een coalitie van meer dan 40 publieke organisaties die een alternatief ecosysteem willen ontwikkelen voor software waar publieke organisaties mee werken. @Online, ,

Tetem heeft zich aangesloten bij PublicSpaces. Dit is een coalitie van meer dan 40 publieke organisaties die een alternatief ecosysteem willen ontwikkelen voor software waar publieke organisaties mee werken.

Op dit moment maakt Tetem gebruik van platforms als Facebook, WhatsApp, Instagram, Teams en YouTube. Echter, deze platforms gaan onzorgvuldig om met data en het verdiensysteem hierachter is ondoorzichtig. PublicSpaces wil niet alleen de dialoog in leven houden, maar ook samenwerken met andere organisaties om te zoeken naar alternatieven voor de huidige platforms. Tetem wil op deze manier als organisatie bewuste keuzes maken over hoe wij omgaan met onze data.

Tijdens dit proces zullen we op zoek gaan naar programma’s of apps waarvan we weten wat het verdienmodel is én inzichtelijk is hoe onze data worden ingezet. Tetem gaat de komende maanden onderzoeken welke alternatieven er zijn voor WhatsApp en Teams. Voor overleggen kijken we of BigBlueButton een geschikt alternatief is voor Teams.