Robot Group Tour

Zet dit event in mijn agenda
10-05-2021 12:05 14-06-2024 01:06 Amsterdam Robot Group Tour (Onderwijs)groepen kunnen de tentoonstellingen in Tetem via een op afstand bestuurbare robot bezoeken. Hiermee kun je met een groep op een unieke manier in de escape room tentoonstelling ‘I want to delete it all, but not now’ van mediakunstenaar Roos Groothuizen rondrijden en kijken! , ,

(Onderwijs)groepen kunnen de tentoonstellingen in Tetem via een op afstand bestuurbare robot bezoeken. Hiermee kun je met een groep op een unieke manier in Tetem rondrijden en kijken!

Besturing van de robot is eenvoudig met een computer of laptop en de webbrowser Chrome. Via de webcam wordt realtime beeld en geluid verstuurd. De groepsleider deelt het scherm met de groep en kan met een toetsenbord de robot besturen. Zo bepaal je samen waar de robot heen rijdt en wat jullie willen ontdekken. Een medewerker van Tetem geeft een inhoudelijke rondleiding en begeleidt de robot.

Groepen kunnen t/m 5 september via de robot een rondleiding aanvragen in de tentoonstelling ‘I want to delete it all, but not now’ van mediakunstenaar Roos Groothuizen. Dit is een speelse, conceptuele escape room waarin we onze persoonlijke keuzes verkennen om aan de data-industrie te ontsnappen. Een robot rondleiding in de escape room geeft een inkijkje in het politieonderzoek naar de vermiste student Rosa Aringa en de verschillende internet en social media dilemma’s die mogelijk met haar verdwijning te maken hebben. Als groep kun je met de robot ook door de escape room rondrijden.

Na de rondleiding kunnen deelnemers met 2-3 personen zelf een tijdslot boeken om de escape room daadwerkelijk te spelen. Uiteraard gaan we tijdens de robot rondleiding niets verklappen zodat het zélf ervaren nog steeds spannend blijft!

Vraag de rondleiding aan en informeer naar de mogelijkheden:
Voortgezet Onderwijs (VO) via elna@roombeekcultuurpark.nl
Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) via jelske@tetem.nl
Hoger beroepsonderwijs (HBO), wetenschappelijk onderwijs (WO) & vrije tijd groepsrondleidingen vanaf 18 jaar via ella@tetem.nl

Bekijk hieronder een korte tutorial over hoe de robot werkt.

Mastodon