Online hulpdienst

Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar lab@tetem.nl met in de titel de Make-It@Home kit waarover je een vraag hebt. Onze online lab-medewerkers staan voor je klaar en geven antwoord op al je gestelde vragen.

Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

Schaduwlamp

Zet dit event in mijn agenda
01-01-2021 12:01 18-06-2024 06:06 Amsterdam Schaduwlamp Ontwerp je een eigen schaduwlamp met behulp van het gratis programma Inkscape. Na het downloaden van de sjablonen maak je in Inkscape een eigen ontwerp voor de buitenkant van je lamp. Wil je een sterretjes, hartjes of bloemetjes lamp? Dat kan! Online, , Online

De Make-It@Home kits zijn uitdagende en leerzame techniek kits voor kinderen van 6 tot 15 jaar.  Ontdek de kits van Make-it@Home, met keuze uit o.a. : Merge cube, Kunstige robot, Schaduwlamp, Zonnecellen, Robot-arm en Elektronische wenskaart. Bestel één kit of meer en ga er thuis mee aan de slag!

 Schaduwlamp (10 - 14 jaar)

Ontwerp je een eigen schaduwlamp met behulp van het gratis programma Inkscape. Na het downloaden van de sjablonen maak je in Inkscape een eigen ontwerp voor de buitenkant van je lamp. Wil je een sterretjes, hartjes of bloemetjes lamp? Dat kan! Als je klaar bent met ontwerpen in Inkscape, stuur je ons je ontwerp toe. Je kiest vervolgens welke kleur buitenkant en welke kleur folie je wenst voor je lamp. Wij snijden vervolgens de buitenkant van je lamp uit dik gekleurd papier met behulp van een lasercutter. Deze buitenkant sturen we samen met doorzichtig gekleurde folie, een USB-lampje en een USB-kabel naar je toe als bouwpakket. Na het in elkaar zetten heb je je eigen schaduwlamp die jouw ontwerp projecteert op je muur.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via Make-It@Home de schaduwlamp bestellen en conform de normale procedure betalen (kosten €7,- voor de materialen, het ontwerp produceren en de portokosten). Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) en de gewenste kleurkeuzes aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat de lamp bij je thuis wordt bezorgd.

Hoe werkt het, kosten & bestellen

Ouders/verzorgers én het onderwijs kunnen kits bestellen via Tetem. Nadat deze zijn thuisbezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen.
De prijzen variëren en starten bij €3,- per kit inclusief verzending.
Bekijk hier het complete Make-It@Home aanbod en bestelinformatie.

Online tutorials
Bekijk de online tutorial hier.

Make-It@Home kits is een productie van Twentse Maakplaatsen.

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #makeitathome op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon