Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Scopes juli 2017

Zet dit event in mijn agenda
08-07-2017 12:07 19-06-2024 08:06 Amsterdam Scopes juli 2017 <p>Heb jij je altijd al afgevraagd hoe een workshop kunstige robots maken wordt voorbereid? Wie bepaalt welke tentoonstellingen van welke kunstenaars gedurende het jaar te zien zijn in Tetem? Wat zijn de taken&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe een workshop kunstige robots maken wordt voorbereid? Wie bepaalt welke tentoonstellingen van welke kunstenaars gedurende het jaar te zien zijn in Tetem? Wat zijn de taken van een marketingmedewerker tijdens het Maker Festival Twente? Wat leert en doet een kunstenaar tijdens het Talent & Development Program?

Tijdens de zomermaanden juli en augustus wordt vanaf 8 juli elke zaterdag en zondag ‘Scopes’ georganiseerd in Tetem. Een unieke kans voor een kijkje achter de schermen en om de medewerkers het hemd van het lijf te vragen. Zij vertellen je alles over wat zij doen voor Tetem, Roombeek Cultuurpark of het Maker Festival Twente, maar ook in hun vrije tijd, bijvoorbeeld als beeldend kunstenaar, schrijver of fotograaf.

De medewerker zorgt voor een originele Meet & Greet met genoeg koffie, thee en zijn of haar favoriete koeken voor een persoonlijke touch.

Via onze Facebook events kun je op de hoogte blijven van Scopes.

Zaterdag 29 juli: Scopes: Theaterpicknick- Channelijne Hulshof
Zondag 30 juli: Scopes: Creëer je eigen vlag- Marie Janin 

Mastodon