Gratis

19:30 uur (19:00 uur inloop)

Voertaal: Engels

 

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Symposium: Biomatters of a precarious future

Zet dit event in mijn agenda
27-03-2019 12:03 28-05-2024 04:05 Amsterdam Symposium: Biomatters of a precarious future <p>De tentoonstelling Biodesign of Plastocene in Tetem wordt geopend met een symposium over de uitdagingen en problemen van het Antropoceen, georganiseerd in samenwerking met curator dr. Agnieszka Anna Wołodźko en ArtEZ studium generale&#8230;.</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

De tentoonstelling Biodesign of Plastocene in Tetem wordt geopend met een symposium over de uitdagingen en problemen van het Antropoceen, georganiseerd in samenwerking met curator dr. Agnieszka Anna Wołodźko en ArtEZ studium generale.

Agnieszka Anna Wołodźko gaat tijdens haar lezing ‘Introduction into biodesign as (ir)responsible design’ in op het begrip Plastoceen en vertelt over het belang van biodesign in de hedendaagse plastic afvalcultuur.
– Promovendus Anna Volkmar vertelt in haar lezing ‘Of Demons and Radioactive Cats: Re-introducing precarity into the debate on nuclear waste’ over de eco-kritische zorgen en onze onzekere relatie met technologie.
– Cultuursocioloog Ruben Jacobs vertelt in de lezing ‘Thinking like a Mountain’ over de noodzaak van een relationele manier van denken en leven in de tijd van het Antropoceen.

Mastodon