Gratis

Kosten
Pay wat you want
Dit kan anoniem in cash (donatie box aanwezig) of op bedrijfsnaam per factuur (via de bank).

Wanneer
Iedere dinsdag- en vrijdagmiddag (m.u.v. de feestdagen) van 13.30-16.30 uur in Tetem

Voor aanvullende informatie en boekingen kun je contact opnemen met Mariëlle via maakplaatsen@tetem.nl

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Techniektraining voor professionals

Zet dit event in mijn agenda
05-11-2019 01:11 25-05-2024 12:05 Amsterdam Techniektraining voor professionals Voor professionals uit de kunstwereld, ondernemers en het onderwijs willen de Maakplaatsen iets extra’s bieden. Zij kunnen twee keer per week onderzoek doen naar de mogelijkheden van bepaalde nieuwe technologieën voor de eigen professionele ontwikkeling en beroepspraktijk. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Iedereen in Twente - jong en oud en ongeacht waar je woont - moet de gelegenheid krijgen zich te ontwikkelen tot een verkennende, creatieve en makende burger. Het spelen en experimenteren in een Maakplaats kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Bewoners uit heel Twente kunnen in de Maakplaatsen terecht voor workshops en activiteiten.

Voor professionals uit de kunstwereld, ondernemers en het onderwijs willen de Maakplaatsen iets extra’s bieden. Zij kunnen twee keer per week onderzoek doen naar de mogelijkheden van bepaalde nieuwe technologieën voor de eigen professionele ontwikkeling en beroepspraktijk.

Mastodon