Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Tetem opent met hybride programma

Zet dit event in mijn agenda
25-03-2020 07:03 04-06-2020 03:06 Amsterdam Tetem opent met hybride programma Vanaf 1 juni mogen de culturele instellingen weer open voor publiek! Tetem heeft ervoor gekozen om stapsgewijs open te gaan met een hybride programma, waarbij online en offline bezoek en ervaringen elkaar afwisselen en versterken. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Vanaf 1 juni mogen de culturele instellingen weer open voor publiek! Tetem heeft ervoor gekozen om stapsgewijs open te gaan met een hybride programma, waarbij online en offline bezoek en ervaringen elkaar afwisselen en versterken.

Gedurende de tijd van de coronamaatregelen zijn we geopend gebleven voor publiek; via de robot Double kan je digitaal de tentoonstelling bezoeken. Ook kan je meedoen aan een groeiend aantal online events en de vele Maker Festival@Home activiteiten.

Een volgende stap binnen de hybride programmering wordt op 17 juni genomen. Vanaf dan kun je 24 uur per dag online de interactieve tentoonstelling Playbour City Engines van The Rodina bezoeken. De maand juni gebruiken we om ons gebouw en het nieuwe MaakMeeLab klaar te maken voor het ‘tijdelijke abnormaal’ van de anderhalvemetersamenleving.

Vanaf 1 juli gaat het nieuwe MaakMeeLab open voor publiek. Jong en oud kan komen experimenteren met nieuwe technologieën, zoals lasercutters en 3D (voedsel)printers. Je kan ook de nieuwste Make-It@Home kits uit de Kunstautomatiek halen en deze ter plekke maken. Let op: werken in het lab kan alleen op afspraak.

Vanaf 10 september gaat onze hybride tentoonstelling Reflecties open voor publiek. Een bezoek aan Tetem wordt een ‘experience op maat’ waarbij je je eigen (chocolade)koekjes 3D print, een futuristische robotauto je koffie of thee serveert en je in de tentoonstellingsruimte wordt rondgeleid door onze huisrobot! Je kan je totaalbeleving afronden door in het MaakMeeLab te werken aan een van de vele innovatieve maakopdrachten.

Wij nemen alle maatregelen die mogelijk zijn om je bezoek aan Tetem veilig te maken, maar bovenal ook leuk, leerzaam en interactief!

Kijk voor het actuele overzicht op tetem.nl/agenda.