Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Tetem opent met hybride programma

Zet dit event in mijn agenda
01-06-2020 12:06 14-06-2024 01:06 Amsterdam Tetem opent met hybride programma Vanaf 1 juni mogen de culturele instellingen weer open voor publiek! Tetem heeft ervoor gekozen om stapsgewijs open te gaan met een hybride programma, waarbij online en offline bezoek en ervaringen elkaar afwisselen en versterken. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Vanaf 1 juni mogen de culturele instellingen weer open voor publiek! Tetem heeft ervoor gekozen om stapsgewijs open te gaan met een hybride programma, waarbij online en offline bezoek en ervaringen elkaar afwisselen en versterken. Ondertussen gebruiken we de maanden juni, juli en augustus om ons gebouw klaar te maken voor het ‘tijdelijke abnormaal’ van de anderhalvemetersamenleving.

Vanaf 15 juli zijn ons MaakMeeLab (voor reguliere bezoekers en kinderen) en FabLab (voor professionele makers en individuele MBO/HBO en WO-studenten) geopend op inschrijving. Daarnaast kan je meedoen aan een uitgebreid @Home programma en onze tentoonstellingen digitaal bezoeken. T/m 16 augustus kun je via de robot Double op afstand door de tentoonstelling The Swarm rondrijden. En 24 uur per dag de online tentoonstelling Playbour City Engines van The Rodina bezoeken. Vanaf 13 augustus wordt het virtuele kunstwerk Spot the blue dot van kunstenaarsduo Kunstconstructie gelanceerd.

Vanaf 10 september gaat onze hybride tentoonstelling Reflecties open voor publiek. Je kunt de tentoonstelling fysiek en op afstand met de robot bezoeken. Daarnaast kun je in ons MaakMeeCafé in het weekend een 'experince op maat' boeken waarbij je je eigen (chocolade)koekjes 3D print terwijl een futuristische robotauto je koffie of thee serveert.

Kijk voor het actuele overzicht op tetem.nl/agenda en voor alle openingstijden en reserveren op tetem.nl/reserveren.

Wij nemen alle maatregelen die mogelijk zijn om je bezoek aan Tetem veilig te maken, maar bovenal ook leuk, leerzaam en interactief!

 

Mastodon