Online hulpdienst
Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar lab@tetem.nl met in de titel de Make-It@Home kit waarover je een vraag hebt. Onze online lab-medewerkers staan voor je klaar en geven antwoord op al je gestelde vragen.

Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

Thales’s Elektromagneet

Zet dit event in mijn agenda
01-01-2021 12:01 03-03-2024 11:03 Amsterdam Thales's Elektromagneet Een Elektromagneet is een stukje metaal wat alleen magnetisch wordt als er stroom op de draden die om het metaal heen gewikkeld zijn staat. Deze elektromagneet trekt dan (als er stroom op staat) ook andere metalen aan. Dit gaan wij maken met onder andere een batterij en een spijker. Lukt het jou om paperclips op te pakken? Online, , Online

De Make-It@Home kits zijn uitdagende en leerzame techniek kits voor kinderen van 6 tot 15 jaar.  Ontdek de kits van Make-it@Home, met keuze uit o.a. : Merge cube, Kunstige robot, Schaduwlamp, Zonnecellen, Robot-arm en Elektronische wenskaart. Bestel één kit of meer en ga er thuis mee aan de slag!

Thales's Elektromagneet (8-15 jaar)
Een Elektromagneet is een stukje metaal wat alleen magnetisch wordt als er stroom op de draden die om het metaal heen gewikkeld zijn staat. Deze elektromagneet trekt dan (als er stroom op staat) ook andere metalen aan. Dit gaan wij maken met onder andere een batterij en een spijker. Lukt het jou om paperclips op te pakken?

Hoe werkt het, kosten & bestellen
Ouders/verzorgers én het onderwijs kunnen kits bestellen via Tetem. Nadat deze zijn thuisbezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen. De prijzen variëren en starten bij €3,- per kit inclusief verzending.
Bekijk hier het complete Make-It@Home aanbod en bestelinformatie.

Online tutorial
Bekijk hier de online tutorial.

Deze Make-It@Home kit is mede mogelijk gemaakt door Techniekpact Twente en Thales