Gratis
De Brakke Grond
Nes 45
1012 KD Amsterdam, Nederland

Open deze route in je routeplanner

The Underground Division bij Sonic Acts

Zet dit event in mijn agenda
22-02-2020 04:02 19-06-2024 08:06 Amsterdam The Underground Division bij Sonic Acts Helen Pritchard en Jara Rocha van The Underground Division geven tijdens Sonic Acts een lezing over ROCK REPO, een tool die zij als collectief hebben ontwikkeld voor de tentoonstelling BodyBuilding in Tetem. De Brakke Grond, Nes 45, 1012 KD Amsterdam

Helen Pritchard en Jara Rocha van The Underground Division geven tijdens Sonic Acts een lezing over ROCK REPO, een tool die zij als collectief hebben ontwikkeld voor de tentoonstelling BodyBuilding in Tetem. De lezing is onderdeel van de conferentie  Magical Thinking at Sonic Acts Academy 2020.

Sonic Acts Academy 2020 is het festival voor audiovisuele kunst en kritische perspectieven, gemotiveerd door onze veranderende planeet en de noodzaak om onze gezamenlijke toekomst opnieuw vorm te geven. De Academy - die plaatsvindt op 21-23 februari 2020 in Amsterdam - transformeert partnerlocaties Paradiso, De Brakke Grond, OT301 en Stedelijk Museum Amsterdam tot podia voor live presentaties van een groot aantal kunstvormen. Het biedt drie avonden met experimentele concerten, live cinema en progressieve clubnachten, en twee conferentiedagen met de meest relevante internationale sprekers van het moment. Onderzoek en artistieke reflecties in de context van het Antropoceen treden tijdens deze compacte versie van Sonic Acts Festival voor het voetlicht.

 

Mastodon