Prijs:€ 30

Maximaal aantal deelnemers: 12
Plaatsing (bij geschiktheid) geschiedt op volgorde van aanmelding
Aanmelden via: esther@tetem.nl

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Training voor kunstenaars: Spreken in het openbaar

Zet dit event in mijn agenda
09-10-2018 12:10 25-05-2024 12:05 Amsterdam Training voor kunstenaars: Spreken in het openbaar <p>Van kunstenaars wordt verwacht dat zij eigen werk, ideeën en projecten kunnen presenteren. Echter, voor veel kunstenaars is dit nog een ingewikkeld verhaal. De training Spreken in het openbaar voor kunstenaars is een praktijkgerichte&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Van kunstenaars wordt verwacht dat zij eigen werk, ideeën en projecten kunnen presenteren. Echter, voor veel kunstenaars is dit nog een ingewikkeld verhaal. De training Spreken in het openbaar voor kunstenaars is een praktijkgerichte Do It Together training waarbij de deelnemer tijdens iedere bijeenkomst een spreekrol krijgt, soms voorbereid, soms impromptu. De vijf bijeenkomsten hebben een vaste opbouw. De eerste bijeenkomst duurt één uur langer om de rollen en de opbouw van de training toe te lichten.

Doel van de training: opbouwen van ervaring in het spreken voor groepen, aanleren van technieken en structuren, ontwikkelen van zelfbewustzijn.

Voorafgaand aan de training vindt eind september een korte individuele intake plaats waarin de leerwensen van de deelnemer in kaart worden gebracht.

Mastodon