Prijs:€ 3

Reserveer hier een tijdslot voor de Treasure Hunt.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
Prijs: € 3,- (bijdrage per kind, ouder en/of begeleider)
Entree is inclusief koffie en thee voor volwassenen en ranja voor kinderen
Duur: +/- 30 min.
Restitutie is niet mogelijk

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Treasure Hunt: Agenten van Myrra

Zet dit event in mijn agenda
23-06-2023 12:06 13-06-2024 09:06 Amsterdam Treasure Hunt: Agenten van Myrra Myrra is een mysterieuze wereld die wij vanuit de aarde niet zomaar kunnen zien. Op Myrra wordt gecommuniceerd door middel van elektromagnetische velden en golven. Het lijkt erop dat de wezens die op Myrra wonen ons iets willen vertellen, maar wat? Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Myrra is een mysterieuze wereld die wij vanuit de aarde niet zomaar kunnen zien. Op Myrra wordt gecommuniceerd door middel van elektromagnetische velden en golven. Deze elektromagnetische velden zijn vanuit de aarde heel soms wél te zien. Onlangs zijn er rondom Tetem gekke flikkeringen van licht gesignaleerd. Het lijkt erop dat de wezens die op Myrra wonen ons iets willen vertellen, maar wat?

Kruip in de rol van een van de ’agenten van Myrra’ en help mee om de signalen te ontcijferen. Onderzoek de elektromagnetische velden en golven rondom Tetem, probeer de boodschap te ontrafelen en ontdek zo de geheimen van Myrra.

Deze Treasure Hunt is ontwikkeld tijdens een ontwikkeltraject door mediakunstenaar Louisa Teichmann. De Treasure Hunts van Tetem bieden kinderen de mogelijkheid om op een speelse manier kennis te maken met digitale cultuur en maakcultuur.

Mastodon