Gratis

Duur: +/- 60 minuten
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en geschikt voor het hele gezin. Voor kinderen van 10 jaar en ouder is het mogelijk om de treasure hunt zonder ouders te lopen.

Reserveer een tijdslot voor de treasure hunt
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Treasure Hunt tijdens MaakMeeMaand

Van 22 t/m 31 mei kun je in het kader van de MaakMeeMaand een speurtocht doen. De speurtocht wordt ontwikkeld door de kunstenaar Roos Groothuizen. Zij zal in de week van 17 t/m 21 mei met behulp van verschillende technieken in het lab verschillende tools maken die je helpen de route te lopen. De aanwijzingen leiden je door Roombeek. Om de speurtocht te beginnen kun je een kratje ophalen bij Tetem. Wanneer je de speurtocht succesvol hebt doorlopen is er een prijs af te halen en kun je het kratje ook weer inleveren.

Treasure Hunt
Professor T. is heel slim maar ook heel verstrooid. Hij wil graag alle onderzoekers een cadeau geven maar hij kan ze nergens meer vinden. Hij is bang dat hij ze in ergens in de buurt is vergeten! Help je hem mee zoeken? Bij Tetem staat een toolbox voor je klaar met allerlei handige spullen, zoals een kaart met locaties waar hij is geweest, een stofje met morsecode, een oranje cijferslot, een rood doorkijkglaasje en nog veel meer. Ben je klaar met de route en heb je de schat gevonden? Dan mag je een prijs ophalen bij Tetem en daar de toolbox ook weer inleveren.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en geschikt voor het hele gezin! Voor kinderen van 10 jaar en ouder is het mogelijk om de treasure hunt zonder ouders te lopen. Tijdens de route moet je wel de busbaan oversteken dus wees voorzichtig!

Deze activiteit is ontwikkeld voor de MaakMeeMaand, maar ook in het kader van Talent. Binnen de Talent programmering van Tetem nodigen wij kunstenaars uit om tijdens een Ontwikkelweek nieuwe vaardigheden te leren in het FabLab. In een eerder ontwikkeltraject bij Tetem ontwikkelde Roos Groothuizen nieuw werk voor de tentoonstelling ‘I want to delete it all, but not now’. Deze tentoonstelling loopt t/m 5 september 2021.

Reserveer een tijdslot voor de treasure hunt
Mastodon