Duur: +/- 60 minuten
Prijs: € 2,- per kind
Ouders/begeleiders kunnen gratis deelnemen
Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar en geschikt voor het hele gezin. Voor kinderen van 10 jaar en ouder is het mogelijk om de Treasure Hunt zonder ouders/begeleiders te lopen.

Reserveer hier een tijdslot voor de Treasure Hunt.

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Treasure Hunt

Zet dit event in mijn agenda
02-04-2022 12:04 21-07-2024 06:07 Amsterdam Treasure Hunt Speel deze zomer een treasure hunt geïnspireerd door escape rooms door de culturele wijk Roombeek. Haal een toolbox op bij Tetem en help Professor T. om haar verloren cadeaus terug te vinden. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Vanaf 2 april t/m 28 augustus kun je elk weekend én in de schoolvakanties (van woensdag t/m zondag) een unieke speurtocht doen, ontwikkeld door kunstenaar Roos Groothuizen. Roos heeft met behulp van verschillende technieken in het lab een toolbox gemaakt die je helpt de route te lopen. De speurtocht is geïnspireerd op escaperooms; door het kraken van verschillende codes ontvangen deelnemers aanwijzingen voor een route door de culturele wijk Roombeek. Om de Treasure Hunt te beginnen kun je de toolbox ophalen bij Tetem. Wanneer je de route succesvol hebt doorlopen is er een prijs af te halen en kun je de toolbox ook weer inleveren bij Tetem.

Treasure Hunt
Professor T. is heel slim maar ook heel verstrooid. Zij wil graag alle onderzoekers een cadeau geven maar kan ze nergens meer vinden. Ze is bang dat zij ze in ergens in de buurt is vergeten! Help je haar mee zoeken? Bij Tetem staat een toolbox voor je klaar met allerlei handige spullen, zoals een kaart met locaties waar professor T. is geweest, een stofje met morsecode, een oranje cijferslot, een rood doorkijkglaasje en nog veel meer. Ben je klaar met de route en heb je de schat gevonden? Dan mag je een prijs ophalen bij Tetem en daar de toolbox ook weer inleveren.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar en geschikt voor het hele gezin! Voor kinderen van 10 jaar en ouder is het mogelijk om de Treasure Hunt zonder ouders te lopen. Tijdens de route moet je wel de busbaan oversteken dus wees voorzichtig!

Deze activiteit is zowel in het kader van het Maker Festival Twente ontwikkeld als in het kader van Talent. Binnen de Talent programmering van Tetem nodigen wij kunstenaars uit om tijdens een Ontwikkelweek nieuwe vaardigheden te leren in het FabLab. In een eerder ontwikkeltraject bij Tetem realiseerde Roos Groothuizen nieuw werk voor de tentoonstelling ‘I want to delete it all, but not now’.

Mastodon