Gratis
Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

Twist your apps

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 09:10 21-07-2024 01:07 Amsterdam Twist your apps De apps die we dagelijks gebruiken helpen ons om dingen of elkaar te vinden. Ze zijn bedoeld om te leren, maken, spelen, kopen en nog veel meer. Maar wat als deze apps zich tegen je keren en je dingen tegen je wil laten doen? Online, , Online

De apps die we dagelijks gebruiken helpen ons om dingen of elkaar te vinden. Ze zijn bedoeld om te leren, maken, spelen, kopen en nog veel meer. Maar wat als deze apps zich tegen je keren en je dingen tegen je wil laten doen? Doe vanuit huis mee aan de speelse online workshop Twist your apps van Sickhouse.

Twist your apps is een interactieve manier om een kritisch en sociaal relevant discours over een wereld die ‘app-gek’ is geworden te ervaren, onderzoeken en creëren. Wil je je privacy weggeven? Twist your app! Wil je verdwalen? Twist your app! Wil je niet bewegen en lekker lui op de bank liggen? Twist your app!

In deze Lablearning@Home workshop leer je op een speelse manier over de verborgen aspecten van apps, vind je je eigen apps conceptueel opnieuw uit en creëer je visuele basisprincipes om je product te promoten. Bekijk hieronder de video tutorial en twist your app! 

Twist your apps is ontwikkeld door Sickhouse. Sickhouse is een interdisciplinair creatief platform gericht op het ontwikkelen en ondersteunen van experimentele, interactieve en uitdagende projecten rondom gaming-, kunst- en filmfestival The Overkill.

De Lablearning@Home webinars en workshops worden georganiseerd als onderdeel van het Maker Festival Twente@Home editie, in samenwerking met de Twentse Maakplaatsen.

Het @Home programma is onderdeel van de Luchtpuntjes van de Provincie Overijssel.

 

 

Twist your apps is ontwikkeld door Sickhouse. Sickhouse is een interdisciplinair creatief platform gericht op het ontwikkelen en ondersteunen van experimentele, interactieve en uitdagende projecten rondom gaming-, kunst- en filmfestival The Overkill.

Mastodon