Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Weekend van de Wetenschap

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2022 12:10 28-02-2024 06:02 Amsterdam Weekend van de Wetenschap Op 1 en 2 oktober is de landelijke editie van het Weekend van de Wetenschap. Samen met universiteiten, bibliotheken, culturele instellingen, ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen geven we inzicht in de wereld van wetenschap en technologie. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Op 1 en 2 oktober 2022 is de landelijke editie van het Weekend van de Wetenschap. Samen met universiteiten, bibliotheken, culturele instellingen, ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen geven we inzicht in de wereld van wetenschap en technologie.

Weekend van de Wetenschap geeft aan kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met wetenschap en technologie. Tetem wil elk mens - ongeacht leeftijd, achtergrond, opleidingsniveau of sociaaleconomische status - kennis laten maken met maakcultuur, digitale cultuur en technologie en helpen om zélf eigen toekomst vorm te geven.

Tijdens het Weekend van de Wetenschap kan je in Tetem kennis maken met technologieën zoals AR en VR, interactieve installaties door makers ervaren en zelf experimenteren in ons lab met lasercutters, robots of 3D chocolade printers!

Klik hier voor ons programma tijdens het Weekend van de Wetenschap en ontdek ook de andere deelnemende locaties!