Gratis
Enschede

Enschede, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Wijkaanpak

Zet dit event in mijn agenda
22-07-2024 10:07 19-07-2024 05:07 Amsterdam Wijkaanpak Deze zomer organiseert Tetem verschillende activiteiten binnen de Wijkaanpak. In de Bibliotheken van Enschede kan je de Ozobot programmeren. In de speeltuinen kan je pannenkoeken printen. Ook zijn er elke woensdag bij ‘Zomer in het Park’ verschillende kinderworkshops te volgen. Enschede, , Enschede

Deze zomer organiseert Tetem verschillende activiteiten binnen de Wijkaanpak. In de Bibliotheken kunnen jonge mensen aan de slag in het BasisLab, waar ze de Ozobot gaan programmeren. In verschillende speeltuinen kunnen kinderen vanaf 8 jaar pannenkoeken printen. Kinderen onder de 8 krijgen vanuit de speeltuin een pannenkoek die ze zelf kunnen versieren. In het nieuw geopende Park Thomas de Keyserstraat organiseren we elke woensdag ‘Zomer in het Park’, waar verschillende kinderworkshops te volgen zijn en ouders/verzorgers en opa’s en oma’s een kopje koffie of thee met wat lekkers krijgen.

Tetem vindt het belangrijk dat iederéén in aanraking kan komen met kunst en MaakCultuur. Dat iedereen kan experimenteren met nieuwe, uitdagende technieken en eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen. De Wijkaanpak helpt ons hierbij. We werken samen met speeltuinen, bibliotheken en jongerencentra. Dit zijn allemaal plekken waar jonge mensen al komen in hun vrije tijd. We richten ons bij de Wijkaanpak vooral op jonge mensen voor wie cultuurdeelname niet zomaar vanzelfsprekend is, bv. omdat ouders of verzorgers de weg in de cultuur niet goed kunnen vinden of niet mobiel zijn of persoonlijke problemen in de weg staan. Maar uiteraard is iedereen welkom.

Mastodon