Prijs:€ 6.50

17 december en 7 januari, beide dagen van 9:45 – 11:15 uur

De Make-It workshops zijn geschikt voor kinderen en jongeren van 6 t/m 15 jaar.
Deze workshops vinden plaats bij de schaatsbaan op de Oude Markt in Enschede.
Klik hier om tickets te bestellen.

Binnenstad Enschede
Binnenstad
7523ZL Enschede, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Winter Wonderland Make-It workshops

Zet dit event in mijn agenda
17-12-2022 12:12 12-04-2024 05:04 Amsterdam Winter Wonderland Make-It workshops In de wintermaanden verandert de binnenstad van Enschede in een Winter Wonderland! Naast een schaatsbaan en een stadsherberg zijn er culturele activiteiten zoals de lichtkunstroute Enschede Lights Up, voorstellingen bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en de Make-It workshops van Tetem. Binnenstad Enschede, Binnenstad, 7523ZL Enschede

Tijdens de Make-It workshops leren kinderen en jongeren op een speelse manier hun talenten te ontdekken en hun technische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Tijdens de workshops kunnen deelnemers zelf kiezen of zij aan de slag willen met de Elektronische wenskaart of de Festive Flashlight.

Met de Elektronische wenskaart-kit wordt geëxperimenteerd met het maken van een stroomkring en wordt een elektronische boodschap ontwikkeld. Een gezellige activiteit die je samen met een ouder/verzorger kan doen met als resultaat een bijzondere en persoonlijke kaart die je naar iemand kan sturen die een lieve groet kan gebruiken. De Festive Flashlight is een LED-zaklamp met een zelfgemaakt figuurtje dat in het donker tot leven komt en kleurrijk oplicht.

Jong geleerd
Make-It kits zijn techniekpakketjes ontwikkeld door Tetem in samenwerking met verschillende bedrijven uit Twente. Met behulp van deze kitjes kunnen jonge kinderen creatieve, technische en toekomstgerichte vaardigheden en eigen talenten ontdekken en ontwikkelen.

Klik hier om tickets te bestellen.

Mastodon