Gratis

 

Opening: donderdag 30 november 2017 om 17:00 uur

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Without You There’s No Me

Zet dit event in mijn agenda
30-11-2017 12:11 22-04-2024 06:04 Amsterdam Without You There’s No Me <p>Als je niet de mensen had ontmoet die je tot nu toe hebt ontmoet, niet de plekken had gezien die je tot nu toe zag, was je dan dezelfde mens? Waar je vandaan&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Als je niet de mensen had ontmoet die je tot nu toe hebt ontmoet, niet de plekken had gezien die je tot nu toe zag, was je dan dezelfde mens? Waar je vandaan komt en hoe je bent opgevoed vormt je tot wie je vandaag de dag bent. Al lijkt alles nog zo individueel, voor een belangrijk deel ben je het product van je omgeving. Maar hoe groot is dit deel? Hoeveel invloed heeft je omgeving en familie op jou als individu? Hier gaat de serie Without You There’s No Me van Esmay Groot Koerkamp over.

In deze serie gaat Esmay op zoek naar welke invloed opa’s, oma’s, ouders en kinderen op elkaar hebben. Esmay voerde gesprekken met een aantal gezinnen waarbinnen verschillende culturen versmelten. Deze gesprekken heeft ze verwerkt in tekeningen en wandkleden die te zien zijn in de foyer van Tetem.

Esmay Groot Koerkamp is een van de kunstenaars die het professionaliseringstraject Talent & Development Program bij Tetem volgen. Een van de onderdelen van dit traject is het ontwikkelen van een autonoom project in Tetem. Without You There’s No Me is ontwikkeld in aansluiting op de tentoonstelling Silent Majority en Tetem’s programmalijn Living Together with Strangers.

Mastodon