Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

WTF*CK-view: ViolaVirus

Zet dit event in mijn agenda
01-02-2021 12:02 23-05-2024 02:05 Amsterdam WTF*CK-view: ViolaVirus In deze WTF*CK-view neemt onze gast ViolaVirus je tijdens de lockdown mee in de tentoonstelling The Factory of Electric Dreams. Ze geeft haar - soms schurende - blik op technologische ontwikkelingen en vertelt hoe je je het beste kunt uitspreken op social media. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

In deze WTF*CK-view neemt onze gast ViolaVirus je tijdens de lockdown mee in de tentoonstelling The Factory of Electric Dreams. Betreed samen met Viola het hart van The Factory en bekijk de tentoonstelling vanuit een ander perspectief. In de video geeft ViolaVirus haar - soms schurende - blik op technologische ontwikkelingen en vertelt hoe je je het beste kunt uitspreken op social media.

ViolaVirus is zelfstandig curator en creatief directeur van Manifestations, een kunst en technologie festival dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven.

The Factory of Electric Dreams is ontwikkeld door kunstenaar en ontwerper Mary Ponomareva. De tentoonstelling gebruikt esthetiek van cliché toekomstbeelden als aanleiding om een collectieve blik op de toekomst te creëren. De tentoonstelling gaat over de vraag hoe we kunnen zorgen dat technologieën inclusief worden en vérder gaan dan de clichés?

 

Mastodon