Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Zomerworkshops Twentse Maakplaatsen

Zet dit event in mijn agenda
26-07-2018 12:07 23-07-2024 06:07 Amsterdam Zomerworkshops Twentse Maakplaatsen <p>In de eerste week van juni vond de kick-off van de pre-pilot de Twentse Maakplaatsen plaats. In dit programma worden vrijwilligers van musea, regionale lab’s en bibliotheken getraind in het werken met hedendaagse&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

In de eerste week van juni vond de kick-off van de pre-pilot de Twentse Maakplaatsen plaats. In dit programma worden vrijwilligers van musea, regionale lab’s en bibliotheken getraind in het werken met hedendaagse maaktechnieken. Deze vrijwilligers verzorgen vervolgens zomervakantie workshops in heel Twente: Ozobot, iStopMotion, 3D Pennen, Zouwaterauto, Protopiper, Bibberspiraal en meer! Zo wordt een programma aangeboden waarmee kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen tot verkennende, ontdekkende en creatieve burgers.

In het kader van de Twentse Maakplaatsen vinden er deze zomer verschillende workshops plaats voor kinderen en jongeren in Almelo, Dedemsvaart, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo en Nijverdal!

Bekijk hier het volledige aanbod van de Twentse Zomer Maakplaatsen workshops.
Alle workshops worden gratis aangeboden.

De Twentse Maakplaatsen is een initiatief van de Universiteit Twente, ROC van Twente en Tetem.

Mastodon