Generators Fonds

< Terug naar Generators

Aanvraag indienen

Ben jij een underground cultuurmaker en Creatief, Technologisch en Innovatief? Organiseer jij activiteiten die niet persé een groot publiek trekken, maar die wél relevant zijn voor het profiel en de dynamiek van Twente? Dan ben je wat ons betreft een Generator en kom jij in aanmerking voor een bijdrage vanuit het Generators Fonds of de Cross-TIC Generators-regeling.

Generators Fonds
Generators kunnen per aanvraag uit het Generators Fonds een bedrag van €500,- aanvragen. Het gaat dan nooit om persoonlijke aanvragen, maar altijd om aanvragen voor een bepaald project waarbinnen wordt samengewerkt met minimaal drie andere personen of organisaties. De sluitingsdata voor aanvragen uit het Generators Fonds zijn jaarlijks op 1 maart en 1 oktober.

Cross-TIC Generators-regeling
Generators die gebruik willen maken van de Cross-TIC Generators-regeling kunnen €1500,- aanvragen. Deze regeling ondersteunt Generators die een project en onderzoek uitvoeren waarbij gebruik gemaakt wordt van technologie, innovatie of creativiteit. De regeling is bedoeld voor makers uit alle professionele kunstdisciplines: film, theater, beeldende kunst, muziek en performance die wonen en/of werken in Twente. Plannen worden beoordeeld op artistiek-inhoudelijke kwaliteit en de mate waarin onderzoek, experiment en samenwerking centraal staan. De sluitingsdata voor aanvragen uit de Cross-TIC regeling zijn jaarlijks op 1 juni en 1 november.

Download hier het aanvraagformulier Generators Fonds
Download hier het aanvraagformulier Cross-TIC Generators-regeling

Mastodon