TwenSpace  |  Enschede

31 maart 2020 - 1 mei 2020


Spatmaskers met de 3D-printer

Zet dit event in mijn agenda
31-03-2020 12:03 29-09-2023 03:09 Amsterdam Spatmaskers met de 3D-printer TwenSpace, Blekerstraat 165, 7513 DT Enschede

3D-printers voor spatmaskers

Twenspace helpt graag mee in de strijd tegen het Coronavirus. Van de mensen die in gezondheidszorg werken horen we dat er een groot tekort is aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierin kunnen we helpen door deze te maken en (gratis) aan de zorgsector beschikbaar te stellen. In heel Nederland is men druk bezig om 3D-spatmaskers te maken. Het idee ontstond om ook in Twente met onze printers ook een steentje bij te dragen aan het initiatief van https://www.makers4all.eu/

Bij Twenspace zijn we aan de slag gegaan met een ontwerp voor een simpel spatmasker. Het uit te printen ontwerp vormt samen met een eenvoudige sheet van de kantoorboekhandel een goed werkend spatmasker om de ogen van zorgmedewerkers te beschermen.

Daarnaast zijn er ook 3D-ontwerpen voor een deurklinkopener en een systeem om mondkapjes beter draagbaar te maken. De printers van Twenspace draaien op volle toeren, maar je kunt je ook aanmelden om je eigen 3D-printer thuis of bij je bedrijf met een van de .stl ontwerpen aan het werk te zetten.

Op de website https://skieresnoet.nl lees je over onze vorderingen en hoe je ons kunt helpen helpen.  

 

Informatie


Privé: TwenSpace

TwenSpace is een makerspace waar je zelf of in opdracht ontwerpen kunt maken met een 3D printer.