| GENERATORS FONDS |


Over deze Generator

| GENERATORS FONDS

Aanvraag indienen

Het Generators Fonds kan aangesproken worden als er vraag is naar een kleine tegemoetkoming voor een bepaald project van een Generator. De aanvraagrondes vinden 2X per jaar plaats naar gelang de beschikbaarheid van geld uit het fonds. De data voor de aanvraagronden vind je terug in het aanvraagformulier. Er kan in elke aanvraagronde een bedrag van €500,- aangevraagd worden door een Generator. Het gaat dan nooit om persoonlijke aanvragen, maar altijd om aanvragen voor een bepaald project waarbinnen wordt samengewerkt met minimaal drie andere personen of organisaties.

Download hier het aanvraagformulier

Nog geen Generator, maar toch graag meedoen aan de eerstvolgende aanvraagronde? Neem dan contact op met Mariëlle via maakplaatsen@tetem.nl over de voorwaarden om je aan te melden als Generator.

CROSS-TIC OPEN CALL: ONDERZOEK x COLLECTIEF GENERATORS
UITERLIJKE INZENDING: 1 juni 2023
Cross-TIC zoekt project- en onderzoeksvoorstellen van Generators waarin gebruik gemaakt wordt van (nieuwe vormen van) technologie, innovatie of creativiteit.  Cross-TIC is bedoeld voor makers uit alle professionele kunstdisciplines: film, theater, beeldende kunst, muziek en performance die wonen en/of werken in Twente. Cross-TIC zoekt voorstellen die artistiek-inhoudelijk van goede kwaliteit zijn en waarin onderzoek, experiment en samenwerking centraal staan.  Lees meer over Cross-TIC.
We nodigen (potentiële) Generators van harte uit om een voorstel in te dienen voor een ONDERZOEKSPROJECT binnen het profiel GENERATORS via maakplaatsen@tetem.nl

Download hier het aanvraagformulier voor CROSS-TIC

 

Schenken aan het Generators Fonds

Generators zijn underground cultuurmakers die actief zijn in het veld van creativiteit, technologie en innovatie. Het zijn makers die niet persé een groot publiek trekken, maar die wél relevant zijn voor het profiel en de dynamiek van Twente. Generators zetten Twente neer als innovatieve maakregio met culturele broedplaatsen en een alternatieve underground scene.

Een donatie aan het Generators Fonds draagt bij aan het ontwikkelen en in stand houden van een diverse en innovatieve underground cultuur in Twente. Het fonds legt de verbinding tussen bedrijfsleven en cultuur, tussen creativiteit en techniek. Dit netwerk van creatieven en bedrijfsleven kan actief worden ingezet om talenten en young professionals voor onze regio te interesseren, dan wel te binden en te behouden.

Twente heeft veel te winnen bij de oprichting van het Generators Fonds.

Bekijk hier de digitale brochure over de Generators

Klik hier voor de fiscale voordelen

Aanvullende informatie en aanmelden kan via Mariëlle Meijerink: Maakplaatsen@tetem.nl

Informatie