Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home

| GENERATORS FONDS |


Over deze Generator

| GENERATORS FONDS

Aanvraag indienen

Het Generators Fonds kan aangesproken worden als er vraag is naar een kleine tegemoetkoming voor een bepaald project van een Generator. De aanvraagrondes vinden 4X per jaar plaats naar gelang de beschikbaarheid van geld uit het fonds. (Zie aanvraagformulier voor de data waarop dit fonds beschikbaar komt in het lopende subsidiejaar.) Er kan in elke aanvraagronde een bedrag van €500,- aangevraagd worden door een Generator. Het gaat dan nooit om persoonlijke aanvragen, maar altijd om aanvragen voor een bepaald project waarbinnen wordt samengewerkt met minimaal drie andere personen of organisaties.

Als Generator kun je gebruik maken van dit formulier om een aanvraag in te dienen

Nog geen Generator, maar toch graag meedoen aan de eerstvolgende aanvraagronde? Neem dan contact op met Mariëlle via maakplaatsen@tetem.nl over de voorwaarden om je aan te melden als Generator.

Schenken aan het Generators Fonds

Generators zijn underground cultuurmakers die actief zijn in het veld van creativiteit, technologie en innovatie. Het zijn makers die niet persé een groot publiek trekken, maar die wél relevant zijn voor het profiel en de dynamiek van Twente. Generators zetten Twente neer als innovatieve maakregio met culturele broedplaatsen en een alternatieve underground scene.

Een donatie aan het Generators Fonds draagt bij aan het ontwikkelen en in stand houden van een diverse en innovatieve underground cultuur in Twente. Het fonds legt de verbinding tussen bedrijfsleven en cultuur, tussen creativiteit en techniek. Dit netwerk van creatieven en bedrijfsleven kan actief worden ingezet om talenten en young professionals voor onze regio te interesseren, dan wel te binden en te behouden.

Twente heeft veel te winnen bij de oprichting van het Generators Fonds. Kijk voor de fiscale voordelen op: STEUN TETEM

Aanvullende informatie en aanmelden kan via Mariëlle Meijerink: Maakplaatsen@tetem.nl

Informatie