Green Vibrations |


Over deze Generator

Green Vibrations

Green Vibrations is ooit ontstaan als organisator van kleinschalige feesten op de universiteitscampus in Enschede, maar ontwikkelde zich al snel tot een festival met meer dan 3000 bezoekers en verschillende podia.

De mix van liveoptredens, dj’s, performance art en een bijzondere aankleding maakt Green Vibrations tot een uniek festival met een geheel eigen identiteit. Verschillende muziekstijlen als techno, psy-trance, reggae, rock, indie, drum ‘n’ bass, trap en hip hop vinden allemaal een podium op dit festival dat jaarlijks wordt georganiseerd op Hemelvaartsdag.

Green Vibrations wil activiteiten organiseren die onderscheidend en sociaal maatschappelijk relevant zijn. Het festival heeft een verbindende en sociale functie voor alle vrijwilligers, lokale muzikanten en kunstenaars die meedoen. Green Vibrations trekt lokale en regionale bezoekers, maar ook mensen van verder weg.

Helaas is de editie van 2020 op het laatste moment afgelast en ook de editie van 2021 kon niet plaatsvinden. Intussen weet Green Vibrations het publiek online te bereiken via Green Streams: livestreams die worden uitgezonden vanaf de UT-campus en dezelfde mix van inspirerende muziekstromingen bieden.

Informatie