Pulse: Tussen Hartslag en Melodie – Fondsbijdrage maart 2024 |


Over deze Generator

Pulse: Tussen Hartslag en Melodie – Fondsbijdrage maart 2024

Het concert "Pulse - Tussen Hartslag en Melodie" is opgericht door componisten Marius Hagedorn & Lars Kristian Blom, om een live ervaring los van muzikale grenzen te creëren. Met als feature FIERE, Levi Major, MAUD en FUZEI worden op 25 juni in de Kleine Willem Enschede originele composities en arrangementen gepresenteerd onder begeleiding van een strijkoctet.

Folk-Pop, Ambient, Neoklassiek: Pulse is een concert, waarbij we alle bedachte grenzen en kaders de deur uit gooien en we op reis gaan door de muzikale werelden heen. Centraal staat een strijkoctet bestaand uit studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Zij spelen onder ander composities van jonge componisten uit de buurt van Enschede. Verder spelen de artiesten FIERE, Levi Major en MAUD songs uit hun repertoire, samen met een band en het strijkensemble.

Het muzikale duo FUZEI neemt je mee op zoek naar nieuwe klankwerelden tussen neoklassieke improvisatie en atmosferische modulaire synthesizers. In het kader van samenwerken in de culturele scène van Enschede kregen jonge ambitieuze muzikanten de kans om eigen stukken in te sturen. Enkele van deze werken worden ook live uitgevoerd tijdens Pulse. Laat je dus inspireren en kom luisteren voor een avond vol van verfrissende muzikale ervaringen!

De adviescommissie beoordeelde de aanvraag als inspirerend voor zowel de deelnemende musici als de regio. De inzet van de bijdrage voor een goede (beeld)registratie zal een bruikbaar product opleveren voor de opstap naar een carrière als betaald musicus. Door een nieuw podium en de combinatie van muziekstijlen zal een breder publiek kennis kunnen maken met nieuwe muziek.

Het concert zal op Dinsdag, 25 juni in de Kleine Willem in Enschede plaatsvinden. De deuren gaan om 18.00 open, het concert begint om 18.30.

Informatie


Pulse: Tussen Hartslag en Melodie – Fondsbijdrage maart 2024


Open deze route in je routeplanner
Mastodon