Bekijk hier al onze Vlog artikelen


Vlog archief

NTK Aandeelhoudersvergadering

Op 27 juni start in het Kunst-Torentje in Almelo een bijzondere expositie van meerdere kunstenaars onder de naam; “Aandeelhoudersvergadering”. Het uitgangspunt van deze expositie is dat kunstenaars de enige echte aandeelhouders zijn van kunst. Kunstenaars afkomstig uit Overijssel zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen via een oproep op sociale media. De voorwaarden voor deelname was het schrijven van een artistieke uitspraak over de huidige stand van de beeldende kunst en het aanleveren van een kunstwerk op miniformaat (schaal 1:20). Vijftien kunstenaars hebben gereageerd en doen mee.
De expositieperiode is van 27-06-2020 t/m 30-08-2020. De “digitale” opening is op 27-06-2020 om 16.00 uur bij het Kunst-Torentje te Almelo.

NTK Nacht van MAFF

De Nacht van MAFF, inschrijving kan vanaf NU!
(t/m 1 juni, dus wees snel met je bijdrage!)

De nacht van MAFF wordt een echte eigenzinnige Almelose TV nacht, met het beste nieuws videowerk van Aavisie, muziek en vele bizarre kunst videos uit binnen en buitenland! Te zien op het kanaal van Aavisie, eenmalig!

Heb je een interessante kunstvideo, die je graag een keer op de TV in Almelo wilt vertonen. Mail hem dan naar stichtingntk@gmail.com via we transfer. Lengte tot ongeveer een half uur is geen bezwaar. De video wordt eenmalig uitgezonden in de nacht van MAFF op 27 en 28 juni 2020.

TKA DOGMA

Een experiment van Twentse Kunst Alliantie om nieuwe regels toe te passen en ruimte te vullen in de stijl van ‘Dogma’.

TKA Palindrome

Een impressie van de laatste uren voorafgaand aan TKA voorstelling ‘Palindroom’; de laatste spullen worden opgebouwd, iedereen bereidt zich voor en dan kan er gespeeld worden..!

GOGBOT

Mastodon