Go-Kids: No Time-Pressure FoodLab

Publiceerdatum: 12 december, 2023

In de gezellige periode rond de feestdagen is er tijd om nieuwe ervaringen op te doen, maar het is ook heerlijk om even de tijdsdruk los te laten. Geen specifieke starttijd voor een workshop, gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Als je wilt genieten van een stressvrije, creatieve tijd in de digitale keuken, kun je langskomen bij het No-Time-Pressure FoodLab in Tetem!

Ontdek hoe je je eigen mal kunt maken en chocolade kunt gieten. Of laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van een pannenkoekenprinter, die je ter plekke kunt afdrukken. En als je wat langer wilt blijven, kun je ook aan de slag met het maken van chocolademallen, het ontwerpen van pannenkoeken of het bakken van boterkoekjes.

Lees hier het hele artikel.

Laatste in de media

Aavisie: Maakdag Festival in de Bibliotheek in Almelo

De Maakdag Festivals vinden in Twentse bibliotheken plaats, of bijvoorbeeld een theater of museum. Zo ook in Almelo op woensdag 1 en zondag 12 mei! Tijdens de Maakdag Festivals kan je ook meedoen aan een selectie van verschillende inloopactiviteiten en workshops. Bekijk de hele video hier.
Mastodon