Hart van Almelo schrijft over technologie op ons bord

Publiceerdatum:

In het kader van Nederland Leest heeft Bibliotheek Almelo in samenwerking met Tetem Enschede een speciale avond georganiseerd op 19 november. Er wordt tegenwoordig niet meer zo gegeten als vroeger. Wat er nu gegeten wordt is veelal bewerkte voeding. Hoe de voedingstechnologie zich verder gaat ontwikkelen is natuurlijk niet bekend. Wie weet ligt er in de toekomst wel alleen maar vlees uit het laboratorium op het bord. De technologie staat niet stil, maar de consument heeft vanzelfsprekend wel een keuze.

Lees hier het hele artikel

Laatste in de media

Tubantia: Archikidzfestijn

Samen met een echte architect gaan de deelnemers ontwerpen, bouwen en knutselen met materialen zoals karton, hout en touw. Onderweg staan handige helpers klaar om te assisteren en halverwege de middag komt een bijzondere architect vertellen over zijn werk. Een unieke kans om vragen te stellen en inspiratie op te doen! De middag wordt afgesloten met een presentatie van alle […]
Mastodon