Hart van Almelo schrijft over technologie op ons bord

Publiceerdatum:

In het kader van Nederland Leest heeft Bibliotheek Almelo in samenwerking met Tetem Enschede een speciale avond georganiseerd op 19 november. Er wordt tegenwoordig niet meer zo gegeten als vroeger. Wat er nu gegeten wordt is veelal bewerkte voeding. Hoe de voedingstechnologie zich verder gaat ontwikkelen is natuurlijk niet bekend. Wie weet ligt er in de toekomst wel alleen maar vlees uit het laboratorium op het bord. De technologie staat niet stil, maar de consument heeft vanzelfsprekend wel een keuze.

Lees hier het hele artikel

Laatste in de media

Hart van Rijssen-Holten: Mooie creaties tijdens High Tech workshop

Een voetbal, je lievelingsdier, een gitaar of een andere eigen gekozen creatie voor in je kamer aan de muur? Dit was afgelopen dinsdagmorgen allemaal mogelijk tijdens de workshop High Tech verlichting maken in de bibliotheek in Rijssen. In de middag vond deze workshop plaats in de bibliotheek in Holten. In Rijssen gingen twaalf kinderen enthousiast aan de slag. Moeilijk vonden […]

1Twente: VR-tentoonstelling in Tetem Enschede

In de tentoonstelling Lingering Echoes maakt Sjoerd van Acker gebruik van interactieve VR-technieken om te onderzoeken wat er gebeurt als we de onzichtbare tijdsdimensie betreden, samen met alle deelnemers die er al zijn geweest en die nog moeten komen. De tentoonstelling is te bezoeken van 30 november tot en met 7 april 2024.  De mens heeft geen grip op de […]