Twente FM: De toekomst van Artificiële Intelligentie…Mieke Boon

Publiceerdatum: 08 september, 2020

Professor Mieke Boon van de Universiteit Twente praat over de "Reflecties"tentoonstelling en de toekomst van artificiele intelligentie. 

Reflecties is een samenwerking tussen Universiteit Twente en Tetem. De tentoonstelling is ontwikkeld in het kader van het project Make Happiness van Tetem en het onderzoeksproject Man and Machine – Learning in the Digital Society door professor Mieke Boon met studenten van de Master opleiding Philosophy of Science, Technology and Society, de Bachelor opleiding ATLAS en BMS lab. De tentoonstelling is vormgegeven door kunstenaar Jan Merlin Marski.

Luister hier naar de interview.

Laatste in de media

Twente FM: De toekomst van Artificiële Intelligentie…Mieke Boon

Professor Mieke Boon van de Universiteit Twente praat over de "Reflecties"tentoonstelling en de toekomst van artificiele intelligentie.  Reflecties is een samenwerking tussen Universiteit Twente en Tetem. De tentoonstelling is ontwikkeld in het kader van het …

NRC: Reflecties tentoonstelling

Hoogleraar Mieke Boon en haar collega's van de Universiteit Twente houden vanaf 10 september de hybride tentoonstelling Reflecties, met online en offline installat Lees hier de hele aankondiging.