twenterandlive.nl: Techniek workshops voor kids in bibliotheek Vriezenveen

Publiceerdatum: 14 augustus, 2019

Kom aan het eind van de schoolvakantie naar de maakplaats van de Bibliotheek Twenterand. Maak op een speelse manier kennis met o.a. zelf energie opwekken in één van de Free energy-workshops van Tetem. Een maakplaats is een plek waar je alles kan leren op het gebied van techniek, programmeren en maakprocessen.

Wat kun je doen in de bibliotheek in Vriezenveen? Zaterdag 24 augustus van 10.00 uur tot 11.30 uur een workshop zelfrijdende auto voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Hoe kan je een autootje laten rijden zonder brandstof? Het antwoord op deze vraag ontdek je tijdens deze workshop. Bouw je eigen autootje en zorg ervoor dat deze zelfstandig kan rijden.

Lees hier het hele artikel.

Laatste in de media

Hengelo’s Weekblad: Kinderen maken zelf energie

In Twente kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar tijdens de zomervakantie opwekken met het hightechprogramma 'Free Energy' bij de Maakplaatsen. Lees hier het hele artikel.

Hart van Nijverdal: Free Energy high tech programma

Het High Tech programma richt zich op nieuwe technologieën, zoals AR (Augmented Reality), VR (Virtual Reality), gaming en als eerste op 'Free Energy'. Het High Tech programma is onderdeel van de Twentse …