Doorlopend

3D object – Blender

Zet dit event in mijn agenda
26-05-2023 11:05 26-05-2023 11:05 Amsterdam 3D object - Blender Met het programma Blender kan je zelf een ring, een fotolijstje met magneet of een sleutelhanger met smartphone-stand ontwerpen. Na het downloaden van het gratis softwareprogramma maak je een eigen ontwerp die in 6 verschillende kleuren geprint kan worden. Wij printen jouw ontwerp met de 3D printer en sturen het vervolgens per post naar je toe. , ,

Een workshop voor jongeren & volwassenen

Ontwerp een 3D ring, sleutelhanger of fotolijstje met het softwareprogramma Blender.  Met behulp van onderstaande tutorials ga je aan de slag met de geleerde technieken. Na het downloaden van het gratis softwareprogramma Blender maak je een eigen ontwerp voor het gekozen voorwerp, die in 6 verschillende kleuren geprint kan worden. Wij printen jouw ontwerp met de 3D printer en sturen het vervolgens per post naar je toe.

Wil je graag een 3D object ontwerpen? Download dan eerst de software Blender voor het maken van je ontwerp (via https://www.blender.org) en volg stapsgewijs onderstaande tutorial.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via Lablearning@Home je 3D object bestellen. Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) en de gewenste kleurkeuze aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat je object bij je thuis wordt bezorgd.

Benodigdheden van thuis: een laptop of computer en het gratis te downloaden programma Blender.
Je kunt de bijbehorende techniekkaarten downloaden onder Informatie.

Tip: bij het ontwerpen van de ring: meet van te voren de diameter van een ring (of reken deze uit via maatmeten) zodat je deze maat in kunt vullen in het ontwerp.

Kleurkeuzes:
Ring: lichtblauw, zwart, wit en rood.
Fotolijstje en sleutelhanger: blauw, rood, geel, zilver, roze en zwart.

Bestellen: je bestelt deze Lablearning@Home kit via Lablearning@Home.

3D ring:

3D fotolijstje:

Informatie


3D object – Blender