Doorlopend

3D object – Tinkercad

Zet dit event in mijn agenda
02-06-2023 12:06 02-06-2023 12:06 Amsterdam 3D object - Tinkercad Met het programma Tinkercad kan je zelf een 3D object ontwerpen. Na het downloaden van het gratis softwareprogramma maak je een eigen ontwerp die in 6 verschillende kleuren geprint kan worden. Wij printen jouw ontwerp met de 3D printer en sturen het vervolgens per post naar je toe. , ,

Een workshop voor jongeren & volwassenen

Ontwerp een 3D object met het softwareprogramma Tinkercad tijdens de workshop 'Design your own 3D object'.  Met behulp van onderstaande tutorial kun je met de geleerde technieken zelf aan de slag om een eigen 3D object te maken.  Na het downloaden van het gratis Autodesk softwareprogramma Tinkercad, gebaseerd op standaard vormen (een soort bouwblokken), ga je een 3D ontwerp maken door de vormen te verplaatsen, te verschalen of te kopiëren en plakken. Het instapniveau is laag dus ideaal voor beginners.

Wij printen jouw ontwerp (keuze uit 6 verschillende kleuren) met de 3D printer en sturen het vervolgens per post naar je toe.

Wil je graag een 3D object ontwerpen? Download dan eerst het softwareprogramma Tinkercad voor het maken van je ontwerp (via www.tinkercad.com) en volg stapsgewijs onderstaande tutorial.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via Lablearning@Home je 3D object bestellen. Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) en de gewenste kleurkeuze aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat je object bij je thuis wordt bezorgd.

Benodigdheden van thuis: een laptop of computer en het gratis te downloaden programma Tinkercad.
Je kunt de bijbehorende techniekkaart downloaden onder Informatie.

Kleurkeuzes:
Blauw, rood, geel, zilver, roze en zwart.

Bestellen: je bestelt deze Lablearning@Home kit via Lablearning@Home.

Informatie


3D object – Tinkercad